گذشت زمان چه تأثیراتی بر روی کیفیت اسانس ها دارد
علت این کار این است که متوجه شویم، گذشت زمان چه تأثیراتی بر روی کیفیت نمونه ها دارد و همچنین دلیل تأکید نمونهگیری و آزمودن فرمولاسیون در مقادیر کم و انجام آن در مراحل مختلف بهاینعلت است که در صورت بروز خطای انسانی در ترکیبات موادهای اولیه برای ساخت محصول برای اولین بار و نیز درست نبودن فرمول سرمایه زیادی جهت خرید مواد اولیه هدر نرود و نیز علت انجام آزمون فرمولاسیون در مراحل مختلف و نمونهگیریهای مختلف تنها از طریقه کموزیاد کردن مقادیر مواد اولیه این است که محصول باب میل خود را چه از نظر کیفیت و چه از نظر صرفه اقتصادی از بین نمونههای مختلف انجامگرفته انتخاب کرده و این فرمولاسیون راهی خط تولید گردد. کتاب توسط Tharwat F. Tadros نوشته شده است و مراحل ساخت و سنتز انواع محصولات شیمیایی و آزایشی و بهداشتی شرح داده شده است. مالتسازی یک فرآیند زیستفناوری است که شامل مراحل خیساندن، جوانهزنی و خشککردن غلات در شرایط کنترل شده است و هدف آن سنتز آنزیمهای هیدرولیتیک، تجزیه دیواره سلولی، پروتئین و نشاسته است.
محصولات معطر (آروماتیک) : آماده سازی کنسانتره با (یا بدون) مکمل های طعم دهنده، به منظور بهره گیری از بو یا طعمی خاص، به استثنای مزه های شور، شیرین و ترش است. ما سعی بر آن داشته ایم با خلاقیت و دانش بازارپسندی تنوع بالایی در دسته بندی محصولات خود ارائه نماییم. آزمایشگاه های صنایع غذایی اکثر تلاش های خود را بر توسعه بیشتر دامنه محصولات متمرکز می کنند. کاربرد اسانس های خوراکی در قهوه و چای، کیک و کلوچه، شیرینی و شکلات بسیار است. اسانس میوه ای نیز بعد از اسانس های گیاهی با هدف تولید محصولات خوراکی با طعم های طبیعی تر تولید شدند. در مایع ظرفشویی از برخی اسیدها استفاده میگردد که در صورت تماس با پوست موجب به وجود آمدن حساسیت میشود. حدود ۱۵۰ گونه از این گیاه وجود دارد که بیشتر آنها در قاره آمریکا قرار دارند. نوع امولسیونی که تشکیل می شود به عوامل متعددی بستگی دارد که از مهمترین آنها نوع امولسیون کننده است.
لینک خرید: https://irchem.ir/اسانس-ها/